Повернутися до звичайного режиму

Акція «Діти Білої Церкви – дітям Донбасу!»

Шановні батьки!

В зв’язку з тим, що на сході України іде війна, найбільше від неї потерпають люди похилого віку та діти. Багато сімей залишилися без даху над головою, діти не мають можливості навчатися, жити нормальним дитячим життям. В усіх нас болить душа за цих людей, за цих дітей, ми розуміємо, що їм необхідна допомога як матеріальна, так і моральна.

Ми звертаємосься до всіх небайдужих з 19 по 26 грудня разом з намиприйняти участь у акції «Діти Білої Церкви – дітям Донбасу!», зібрати і передати через громадську організацію «Всеукраїнське об’єднання матерів і дружин учасників АТО» теплі речі, засоби особистої гігієни, солодощі, а головне – листи підтримки, вітання з Новим Роком, Різдвом Хрестовим.

Хай щирі дитячі слова розтоплять холод недовіри, відчуження, зігріють душу і серце, вселять віру в щасливе майбутнє нашого народу в Єдиній Неподільній Соборній Україні.

26 грудня о 10.00 в приміщенні школи № 5 відбудеться підведення підсумків Акції та передача зібраних речей волонтерам для доставки їх на Донбас.

З повагою, адміністрація та колектив ДНЗ № 29 «Барвінок»

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.