28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дорогі ветерани!

Сердечно вітаємо вас зі знаменною віхою в історії України — 70-ю річницею її визволення від нацистських загарбників.
У цей славний день ми повертаємося своєю зболеною, але світлою пам’яттю до тієї вистражданої і очікуваної 1225 днів та ночей фашистської окупації осені 1944 року.Саме день 28 жовтня 1944 року, коли радянські воїни вийшли на вікопомний рубіж-кордон України, став етапною, знаковою сторінкою у найжорстокішій в історії людства війні, вінцем і результатом подвигу всіх, хто в ті неймовірно тяжкі дні та ночі ніс волю і життя українській землі. Всіх, хто вважав її, незалежно від національності, рідною, по-синівськи її любив і жертвував заради неї своїмжиттям.
Ми знову вклоняємося і віддаємо данину синівської поваги і вдячності живим і полеглим у кривавих боях тієї найжорстокішої в історії людства війни за їхній безприкладний героїзм і воїнську доблесть. Ми складаємо шану підпільникам і партизанам за незламну стійкість і героїчний опір окупантам. Ми щиро вітаємо з Днем визволення України всіх тих, хто пережив відчай і приниження окупації, чиїм найвищим законом після звільнення від фашистів стали слова «Все -для фронту, все - для перемоги!». Подвиг ваш – безсмертний, пам’ять про вас, нині живих і полеглих – нетлінна, наша вдячність – безмежна.
Тож нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.
Доземний уклін ветеранам та вічна наша вдячність — живим і полеглим!

З повагою та шаною до Вас дміністрація ДНЗ!

/Files/images/212390_html_m77c33eee.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.